Miljøvenlige møbler

Miljøvenlige møbler er ikke nødvendigvis lavet af økologisk bambus, men de er alligevel fremstillet under hensyn til miljøet. Det kan f.eks. være en stol, der tager miljøet med i alle overvejelser, fra træet plantes, til stolen skal kasseres engang.

Rigtig mange af de træmøbler, du finder her hos os, er fremstillet af FSC træ. Det betyder, at træet kommer fra europæisk bæredygtig skovdrift, og hvor der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan nå at gendanne.
På træets rejse til fabrikken er der også taget hensyn. Fragt på en fyldt vogn, mindst skadeligt brændstof mm.

Se de mange muligheder nedenfor, og klik på linkene for flere detaljer.

Billede af Flow hæve sænkebord med kabelbakke og to kabel gennemføringer. Stel i sort eller hvid, Dette bord har fået ECO-Blomst certifikat.

Flow og Raw hæve sænkebordene har fået ECO blomsten, som er EU’s særlige miljømærke. Det skyldes, at miljøet er indtænkt i hver eneste face, fra ide til bortskaffelse.

Flow hæve sænkebord

Raw hæve sænkebord

Billede af Kontorstol Mood har fået EUs Smørblomst mærke for dens skal af 100% genbrugsmaterialer. Stolen har integreret vip, hjul og højde justering.

Enkelte kontorstole har også fået ECO blomsten. Ligesom skal-stole er det ofte kun stole med den sorte skal, der er fremstillet af genbrugs flasker.
Nye fremstillingsmetoder og bedre sorterings maskiner gør dog, at der kommer flere farver til.

Kontorstol Mood

Billede af Skab med sideudtræk med nem adgang fra skrivebordet, uden at tage for meget plads. Højre- eller venstrevendt, eller adgang begge sider.

Skabe og reoler kan man måske blive træt af efter nogle år.
I stedet for at kassere dem, selvom de ikke fejler noget, hvad så med at friske dem op med låger, skuffer mm. i andre farver?
Det er også miljøvenligt.

Skab med sideudtræk

Billede af Kube paneler, lydabsorberende, er formet som romber, og de kan sammensættes på flere måder, som alle giver forskellige effekter.

Under akustiske produkter findes et væld af bæredygtige produkter, på flere områder.

En af egenskaberne ved disse produkter er deres evne til at absorbere eller dæmpe støjen i lokalet.

Derudover har de en kerne af genbrugs materialer, f.eks. genbrugs flasker.

Rigtig mange af disse produkter er også rigtig dekorative, og ofte fleksible, så de kan om-arrangeres, når man bliver træt af dem.

Allergivenlig akustik mos

Vægpanel Cropfield

Kube vægpaneler

Plantevæg

Lyddæmpende gardiner

Loftshængte akustik paneler

Billede af Kantinestol Noor, en moderne stol i kunststof forstærket med glasfiber. Benene er i træ eller stål. Kan stables, fås også med polstret sæde.

Skal-stole er overvejende fremstillet af genbrugsplast, men det er ofte kun stole med sort skal, der er 100% genbrugs-materiale.

Med tiden vil der uden tvivl komme flere farver til.

I mellemtiden kan stolene personliggøres med polstring. De fleste skal-stole fås med hel eller delvis polstring.

Kantinestol Noor

Omega skalstol

Pelican kantinestol

Komfortabel stol

Kantinestol Mood

 
 
 
 
Technological Innovation