Få ny glæde af dine gamle møbler

In English

Vi ombygger dine møbler, så de passer til dine nuværende behov

Vi tilbyder skræddersyede løsninger – både hvad angår specialmål og genbrug af dét, du allerede har. Du kan altså få en kontorløsning præcis, som du ønsker den.

I en virksomhed ændrer behovene sig løbende, og samtidig er det også vigtigt for de fleste at give et godt og professionelt førstehåndsindtryk, når enten kunder eller samarbejdspartnere træder ind på kontoret.

Indretningen skal helst fremstå moderne og imødekommende, men det er omkostningsfuldt at udskifte møblerne ud, hver gang moden skifter – for pengepungen men især for miljøet.

Her kommer DC Kontormøbler ind i billedet!

Vi leverer gerne helt nye kontormøbler, som kan holde de næste mange år, men når du kontakter os, er vores første skridt at finde ind til kernen af jeres behov. Har I brug for nye møbler overalt, eller kan nogle af de nuværende optimeres og genbruges?

Vi har specialiseret os i at optimere dine eksisterende møbler, så de både lever op til dine nye behov og dit image.

Har du et velfungerende stel, men en bordplade, du ikke bryder dig om? Hvis kvaliteten og stellets vurderede ”levetid” er god nok, kan det godt betale sig.

Priseksempel 1 – Hæve sænke bord:

Nyt hæve-sænkebord:
Markedspris 4000-4500 + kabelbakke á ca. 400,- = 4900,- + moms

Fornyelse af hæve-sænkebord:
Ny bordplade ca. 1500,- + demontering/montering á ca. 500,-. + moms
Genbrug af eksisterende kabelbakke.
Muligt tilvalg: bortskaffelse af gammel bordplade: 195,- + moms (den ryger direkte til træ-genbrug og bliver altså ikke bare sendt til forbrændingen).

= 2000,-

Mulig prisbesparelse: 2900,- + moms

Du modtager altid et detaljeret tilbud, så du er tryg ved beslutningen, inden vi sætter i gang.

Priseksempel 2 – Kontorstol:

Synker din kontorstol ?
Så er det formodentlig blot en ny gaspatron eller gasstamme, du skal bruge. Og til sammenligning, koster en ny god kontorstol nemt 3500,- + moms.

Ny gaspatron til kontorstol
En ny gaspatron koster normalt 700,- + demontering/montering á ca. 500,- på vores værksted i Ishøj. Montageprisen er for én stol, har du flere stole, bliver montagen billigere pr. enhed.
Kan du ikke komme ind med stolen, kan vi også komme til dig. Kørsel afhænger af hvor opgaven skal udføres. I Storkøbenhavn, er kørslen kr.: 595,- + moms

Inkl. i ovennævnte: hjul og øvrige funktioner smøres. Bortskaffelse af gammel patron til genbrug.

Andre eksempler kan være:

  • Udskiftning af gaspatron på din kontorstol, hvis den er for lav/høj eller bare falder sammen
  • Ny sædepude hvis stoffet er slidt eller ompolstring af mødestole
  • Montering af skærmvægge på borde, i stedet for opbygning af vægge på kontoret
  • Flot, ny topplade på eksisterende reoler/skabe, hvis de er blevet slidte og ridsede.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os i dag og lad os tage en snak – Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon: +45 43 52 18 55

Eller mail: salg@dc-kontormobler.dk

Herunder kan du læse om en af vores ombygningsopgaver

ombygning-af-møbler

Kunden ønskede en ny indretning af storrumskontoret, så det blev mere strømlinet og optimeret i forhold til størrelsen af borde til personalets forskellige opgaver.

I stedet for blot at levere komplette og nye borde, fandt vi hurtigt ud af, at vi med fordel kunne genanvende 18 ud af 19 hæve-sænkestel og blot montere nye bordplader.

Dette betød, at opgaven var en væsentligt mindre investering end forventet. Besparelsen medførte, at kunden også ønskede at investere i en ekstra god bordlampe til hver medarbejder, ligesom der under hvert bord blev monteret en bordskuffe til opbevaring af de ting, man ellers bare ville have liggende og flyde ved fyraften.

Vores indretning af kontoret gjorde det muligt, at alle kabler kunne bindes op og føres frem til bordene, så der fremover ikke er unødigt ledningsrod.

De gamle bordplader er afleveret på miljøstation, for genanvendelse til nye træprodukter.

Resultatet er møbelfagligt blevet rigtig godt, kunden er tilfreds, brugerne har fået en nemmere hverdag – TILMED har vi sparet miljøet for masse unødige ressourcer.

Technological Innovation