Gamer stole i høj kvalitet

Hvorfor vælge en gamer stol i høj kvalitet?

Der findes mange billige gamer stole til børn, unge og voksne på nettet eller hos de store elektronikgiganter.

Disse gamer stole holder i et stykke tid, men ikke i længden – det er de nemlig slet ikke konstrueret til.

Delene, som stolene er bygget op af, er ganske enkelt for billige. Det er hverken godt for økonomien eller miljøet, for nu tænker du måske: “Jeg køber da bare en ny billig gamerstol, om et år eller to” men det er jo heller ikke den rigtige løsning; hverken for dig eller vores fælles ressourcer.

Hos DC Kontormøbler vil vi meget gerne være med til at gøre op med “køb og smid væk”-kulturen.

Vi opfordrer til, at du forholder dig til din nye gamer stol, som du forholder dig til din seng: mange gamere bruger gamer stolen lige så meget, som de sover – vil du i de næste år sove i den billigste seng, du kan finde?

Nej – din ryg har kun fortjent det allerbedste – den skal holde i mange år.

Besøg vores webshop her for at se udvalgte modeller
eller se alle vores produkter her og kontakt os for at aftale nærmere.

Men er en kontorstol overhovedet det samme som en gamer stol?

Ja, kært barn har mange navne. Opbygningen er i princippet det samme, men der er for det meste stor forskel på kvaliteten.

En gamer stol er for mange kendetegnet af et design med en masse farver og kunstigt læder. Søger du denne type gamer stole, er der masser af webshops, der forhandler, hvad de kalder helt fantastiske gamer stole helt ned til 999,-.

Faktum er bare, at du tager en chance med ergonomien, og du kan med garanti være sikker på, at stolene ikke er holdbare. De er ikke produceret under ordentlige forhold, og din ryg vil ikke takke dig for det efter brug over længere tid.

Det er ikke det første ½ år, du mærker noget til det, men allerede fra de første par måneder begynder det virkelige slid af stolen. Det sker gradvist, så du slet ikke ligger mærke til forringelsen af ergonomien.

Efter vores overbevisning er din ryg meget mere værd end dét – og det kan betale sig at investere i den.

God Kontorstol Monico OS252

Kontorstol SC2340
Pris: Fra 3.345,- (ex moms)
Se mere her

Erg. kontorstol RH Logic
Pris: Fra 8335,- (ex. moms)
Se mere her

Kvalitets kontorstol med god komfort og 2 lag skum for behagelig komfort.

Kontorstol CO2350
Pris: Fra 2719,- (ex moms)
Se mere her

God Kontorstol SC2340
Kontorstol SC2340
Pris: Fra 3345,- (ex. moms)
Se mere her.

Hvad er en god gamer stol?

Alle vores produkter er bygget og udvalgt med fokus på ergonomi, bæredygtighed og høj kvalitet. Vores stole skal kunne holde til noget – og de skal kunne holde i lang tid!

Vores priser er højere, fordi vores produkter er bedre, og fordi der går meget lang tid, før de skal skiftes ud.

Køber du din nye gamer stol hos os, kan du forvente at ergonomien er i højsædet – og reguleringsmulighederne er rigtigt mange.

Og vil du vide, hvad det bedste ved det hele er? Alt det her skal vi nok hjælpe dig med, når du køber din gamer stol hos os. Kontakt os eller besøg os i vores showroom, og så skal vi nok sørge for, at gamer stolen er indstillet fuldstændigt efter den, der skal sidde i den!

Vi har gode erfaringer med at sælge vores kontorstole som gamer stole
– På LinkedIn har vi fået følgende kommentar fra en glad kunde:

“Besøg DC og find den rette stol. Junior skulle bruge en ny stol, og han tilbringer meget tid i en stol. Med en perfekt rådgivning, og Jans tilgang til salg af den rigtige stol, var vi ude af butikken efter 20 min. med en meget tilfreds ung mand – super oplevelse i skulle prøve det”

Hjælp til at finde den rigtige gamer stol

Hos DC Kontormøbler, kan du i vores 400 m2 showroom få hjælp til at finde den rigtige gamer stol. Vi hjælper dig med at vælge den rette stol og indstille den, inden du beslutter dig.

Vi har altid mlm. 15-20 forskellige stole stående.
Her på siden kan du orientere dig omkring vores produkter men du er også velkommen til at besøge vores webshop, hvor du også kan bestille stolen hjem, hvis du ikke har mulighed for at besøge os fysisk.

Begge steder kan du se vores priser for gode ergonomiske gamer stole (bemærk, at priserne er uden moms).

Din nye gamerstol skal være et professionelt værktøj, der øger din koncentrations og ydeevne. Og da vi i vores rådgivning kigger på din krop og lytter til dine behov, vil du opleve at din nye ergonomiske gamer stol bliver udvalgt og tilpasset i vippemodstand, højdejustering, sædedybde, ligsom vi taler med dig om, om du skal have højdejusterbare armlæn, eller ej.

Selv den rigtige polstring, altså betrækket, kan vi hjælpe med at finde, så hvis du gerne vil have en af vores stole med specielt ventileret læderbetræk, kan vi også tilbyde dette. Dette gælder også forskellige former for ekstra udstyr, nakkestøtter, blankpolerede fodkryds med mere. Med andre ord, du kan i princippet få din gamer stol customized, hvis du ønsker det.

Du kan også få den nye indstillede stol med, hvis du ønsker det – HELT uden ekstra omkostninger.

Se vores udvalg af professionelle og ergonomiske gamer stole

Besøg os endelig i vores showroom for at finde den rette gamer stol – uanset om den er til dig eller dit gamerglade barn.

Du er meget velkommen til at kontakte os for vejledning, gode råd og god service. Vi guider dig gerne i den rigtige retning, når du skal vælge gamer stolen:

+45 43 52 18 55
salg@dc-kontormobler.dk

Kigger du på vores webshop for gode ergonomiske (gamer) kontorstole, så er du også velkommen til at prøve dem hos os, inden du beslutter dig for at bestille online.

© DC Kontormøbler – Ergonomiske gamer stole

Technological Innovation