Inventar til Kantiner – Få rådgivning hos os

Kantinen er mange steder der, hvor man placerer udtjente mødemøbler, og hvis den ikke bruges af gæster og klienter, bliver der ikke gjort meget ud af lokalet. Kantinen er ofte det sted, hvor vi lader op til de næste timers arbejde, og det er her vi skaber de tættere bånd til kollegerne. Frokostpausen giver energi til resten af dagen. Derfor er det vigtigt, lokalet udsender ro og balance.

DC Kontormøbler kan altid hjælpe. Få en uforpligtende rådgivning, så du får en harmonisk indretning af din kantine eller frokoststue.

Hos DC Kontormøbler finder du et stort udvalg af kantinestole og kantineborde. Mange af stolene er skalstole, som fås i mange farver. Ved at kombinere farvenuancer skaber du ro i rummet, og det giver en meget bedre atmosfære. Højborde med barstole placeret i et område giver en intim og fortrolig stemning. En sofagruppe virker afslappende. Et kantine miljø med flere muligheder skaber en tryg og behagelig atmosfære. Rumdelere og skillevægge er også velegnede. Høje rumdelere opdeler lokalet, mens lave rumdelere bevarer fællesskabet.

Måske er kantinen også det lokale, der bliver brugt, når der er fællesmøder og specielle arrangementer. Her er kantinemøbler, der er nemme at flytte rundt, en god ide. Rigtig mange af vores kantinestole kan stables, og de kan kobles sammen med specielle beslag. Vi har også kantineborde på hjul, og som kan klappes sammen. For at lette rengøringen er det måske en ide med stole, der kan ophænges under bordene. Det kan vi også hjælpe med.

Et stort lokale med højt til loftet og store vinduespartier kan have en meget dårlig akustik. Lyde kastes tilbage fra vægge, lofter og vinduer, og det kan opfattes som meget støjende. Det er der dog råd for. Vi har et stort udvalg af lydabsorberende produkter, som kan nedbringe støjen. Det kan være billeder på støjdæmpende paneler, gulvskærme med akustisk kernemateriale, dekorative loftspaneler. Som noget nyt tilbyder vi gardiner og lameller af lydabsorberende materialer.

Materialevalget er vigtigt. Træmøbler giver et varmt indtryk, men en bordplade i træ er ikke så praktisk i en kantine. En standard laminat bordplade er billig, men den tåler ikke for høj varme. Ru overflader kan være flotte, men de er svære at holde rene.

Vi forhandler møbler fra flere kendte, danske møbelfabrikker, som 4Design, Cube, Schou Andersen og Dencon.

Danske møbel designere er kendt for at fremstille møbler af god og holdbar kvalitet, designet til fremtiden. Og så er de kendt for at designe multi funktionelle møbler. Kontakt os hos DC Kontormøbler, når du skal indrette din kantine. Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvad der rører sig.

Måske kan vi bidrage med løsninger, du ikke have tænkt på. Vi har lavet mange special løsninger gennem tiden. Tag kontakt til os her

 

Professionel vejledning – vi går langt for vores kunder

Du er garanteret en service af høj kvalitet samt en skæddersyet vejledning i netop dit behov, når du handler med DC Kontormøbler. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med jer, hvor vi analyserer jeres behov og rådgiver jer i forhold til at finde den bedste løsning.

Vi har over 30 års erfaring, og ved hvad vi snakker om.

Føl dig velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig!

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@dc-kontormobler.dk

 
 
Portræt billede af Jan.
Technological Innovation