pCon – Visualisér dine indretningsdrømme

Visualisér dine indretningsdrømme og køb rigtigt – første gang

Alle kender det, hvordan finder man ud af, hvilke møbler man helt præcist har brug for?

I dag hvor de langt de fleste forbrugere orienterer sig online, vil DC Kontormøbler gerne være med til at gøre det nemmere at kvalificere løsningerne, der er mulige. På den måde vil du som forbruger bedre kunne afgøre, hvad du har brug for og hvor meget, samt i hvilken udførelse. I sidste ende er det muligt at undgå fejlkøb, returneringer m.v., med det resultat, at vi bruger færre ressourcer på at finde den rigtige løsning.

 

 

Du bestemmer dernæst selv, om du vil søge rådgivning på baggrund af din egen indretning, eller om du vil gå på jagt efter mulighederne online. Fælles for løsningerne er, at du har haft mulighed for at se møblerne i præcis dit rum, ligesom du kan se om eksempelvis bordet skal være sort, hvidt eller rødt. Du kan også nemt placere dine opstillinger i rummet, så du kan se om målene passer, inden du vælger den endelige løsning.

I samarbejde med firmaet pCon.planner, anbefaler vi adgang til indretningsprogrammet Pcon, som vi har afprøvet gennem længere tid, kvalificeret og slutteligt anbefaler til alle brugere, som et godt indretningsprogram til både simple og avancerede indretninger.

 

Herefter følger de links du skal bruge for at komme i gang:

1) Download programmet pCon: https://pcon-planner.com/da/download/

 

2) Trin for trin tutorial på engelsk, for opbygningen af rum, dvs. selve plantegningen: https://www.youtube.com/watch?v=mckPeCFvqX4

Tip: Hvis du opretter en mappe på dit skrivebord, inden du går i gang med at tegne dit rum, og gemmer i denne mappe som det første, vil pCon selv gå ind og gemme her, næste gang du trykker ”Gem som” på en ny indretning.

 

3) Her kan du finde både eksempler på møbler, ligesom du kan finde specifikke møbler: https://www.youtube.com/watch?v=3lNnjLEna2U

Tip: Hvis du klikker på knappen ”Katalog” under fanen start, kommer du ind til flere møbelmuligheder, f.eks. kan du vælge i søgefeltet at skrive ”Fritz Hansen”, hvorefter du kan vælge forskellige møbelmuligheder. I dette eksempel har vi valgt at downloade Syv´er stolen og Svanen til vores tegning. Du klikker ganske enkelt bare på det møbel, du gerne vil have ind på din tegning og så kan du gå i gang.

 

4) Ønsker du et foto i høj opløsning af din indretning, kan du vælge og gå ind på fanen ”præsentation”. Klik på billede og vælg den opløsning du ønsker, tryk på ”play” knappen.

 

 

*OBS: Alle rettigheder omkring indretningsprogrammer pCon, tilhører pCon.planner. De links vi henviser til er tilvejebragt af pCon.planner og uden yderligere ansvar for DC Kontormøbler.

 

Technological Innovation