Fokus på god kvalitet og kvalificeret service til fair priser

Efterfølgende kan du læse meget mere om hvem vi er, og hvordan vi arbejder.

Vores vigtigste motto er, at vi altid skal kunne lægge navn til det arbejde vi udfører – så begge parter bliver tilfredse. Sådan har det været siden starten i 1989.

Derfor står vi også på mål for ALT, hvad vi foretager os, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, med ethvert spørgsmål.

Altid venlige montører, der hurtigt leverer og monterer dine møbler

Vores montører er fuldt bevidste om, at de er utrolig vigtige, ikke kun som gode kollegaer, men også som Ambassadører for DC Kontormøbler. Den sidste person, der fysisk overdrager møblet til dig som kunde, er netop vores montør. Vi véd, at hvis vi giver vores montører ordentlige forhold, de rigtige hjælpemidler og realistisk tid til at løse opgaven, så bliver alt klaret punktligt og med et smil. Det giver netop vores møbelløsninger en merværdi, der ikke kan købes for penge.

Miljøbevidst leverandør af danskproducerede kvalitetsmøbler

DC Kontormøbler A/S er forhandler af forskellige kvalitetsproduktmærker, ligesom en stor del af vores leverancer indeholder specialdesignede møbler, hvor det er vigtigt at kende alle styrker hos de samarbejdspartnere, vi anvender. Vores vigtigste opgave er at kunne kommunikere vores kundes behov, til handling og, i sidste ende, til et færdigt, unikt produkt.

Vi har et af Københavns største showrooms for kontormøbler. 400 m2 står til rådighed – bare kig ind. Vi skifter ofte ud i vores møbler, så du altid kan finde ny og spændende inspiration.

Alle typer opgaver for private og offentlige virksomheder løses – også på specialmål

Vores personale har lang erfaring indenfor branchen, og alle i virksomheden er bevidste om, at kunden skal have den gode oplevelse hele vejen igennem processen – lige fra analysen af kundens behov, til levering, og til sidst en korrekt faktura. Vi løser alle opgaver – også hvis du har behov for inventar i specialmål.

Dette har også vist sig at være en korrekt satsning, der udmønter sig i en sund og loyal kundekreds, som samtidig er virksomhedens ambassadører, da en stor del af vore kunder, kommer via anbefalinger. Vores kunder er en ligelig blanding af både offentlige institutioner og private virksomheder. Mange kunder har vi samarbejdet med i 15-20 år.

Vi er leveringsdygtige i hele Danmark og inden for kort tid

Vi leverer ikke kun kontormøbler i København, men løser også vores kunders behov for kontormøbler i Danmark som helhed, og da vi har mange ting på lager, kan vi ofte levere en løsning indenfor få dage. Kontakt os for et uforpligtende møde, tilbud eller noget helt tredje. Vi er naturligvis også behjælpelige med at bære dine møbler ind, samt få dem monteret, så de kan tages i brug med det samme. Læs meget mere om services og priser under levering og montering.

Hos DC Kontormøbler er alle velkomne

Levering og montering er en naturlig del af vores service, som vi lægger stor vægt på. 700 m2 lager/montage klarer denne opgave.

Vi sælger både møbler til Erhvervsvirksomheder, offentlige kunder, samt privat kunder.

Har du som privat-kunde forsøgt at finde et spisebord i speciel størrelse uden held, er dette noget der falder helt naturligt i vores niche af møbelbranchen. Vi kan tilbyde mange forskellige spændende løsninger, som du måske ikke kan finde i eksempelvis Ilva, Ide Møbler, BoConcept, med mere. Ligeledes har vi også mange forskellige typer spisestole eller barstole i vores store udstilling. Vi véd noget om møbler, så du får den helt rigtige rådgivning. Kig eventuelt ind i vores 400 cm2 showroom i Ishøj.

© DC KontormøblerDC Kontormøbler – solid leverandør af kontormøbler i 30 år