DC Kontormøbler A/S er en seriøs og serviceminded virksomhed, en leverandør man kan stole på og arbejde sammen med.

Efterfølgende kan du læse meget mere om hvem vi er og hvordan vi arbejder.

Vores vigtigste motto er, at vi altid skal kunne ligge navn til det arbejde vi udfører – så begge parter bliver tilfredse. Sådan har det været siden starten i 1989.

Derfor står jeg også på mål, for ALT hvad vi foretager os, og du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, med et hvert spørgsmål.

Med venlig hilsen

Jan Madsen, Indehaver

Mere om DC Kontormøbler A/S – LÆS HER !

Vores personale har lang erfaring indenfor branchen og alle i virksomheden er bevidste om, at kunden skal have den gode oplevelse hele vejen i gennem processen – lige fra analysen af kundens behov, til levering og til sidst, en korrekt faktura.

Dette er også vist sig at være en korrekt satsning, der udmønter sig i en sund og loyal kundekreds, som samtidig er virksomhedens ambassadører, da en stor del af vore kunder, kommer via anbefalinger. Vores kunder er en ligelig blanding, af både offentlige institutioner og private virksomheder. Mange kunder har vi samarbejdet med i 15-20 år

GEOGRAFI: Vi leverer ikke kun kontormøbler i København, men løser også vores kunders behov for kontormøbler i Danmark som helhed, og da vi har mange ting på lager, kan vi ofte levere en løsning indenfor få dage.

Vi har de bedste Ambassadører for virksomheden, vores altid venlige montører.

Vores montører er fuldt bevidste om, at de er utrolig vigtige, ikke kun som gode kollegaer, men også som Ambassadører for DC Kontormøbler. Den sidste person der fysisk overdrager møblet til dig som kunde, er netop vores montør. Vi ved at giver vi vores montører ordentlige forhold, de rigtige hjælpemidler og realistisk tid, til at løse opgaven, bliver alt klaret punktligt og med et smil. Det giver netop vores møbelløsninger, en merværdi der ikke kan købes for penge.

DC Kontormøbler A/S er forhandler af forskellige kvalitetsproduktmærker, ligesom en stor del af vores leverancer indeholder specialdesignede møbler, hvor det er vigtigt at kende alle styrker hos de samarbejdspartnere vi anvender. Vores vigtigste opgave er, at kunne kommunikere vores kundes behov, til handling og i sidste ende et færdigt, unikt produkt.

Vi har et af Københavns største udstillingslokaler for kontormøbler. 400 m2 står til rådighed – bare kig ind. Vi skifter ofte ud i vores møbler, så du altid kan finde ny og spændende inspiration.

Levering og montering er en naturlig del af vores service, som vi lægger stor vægt på, 700 m2 lager/montage klarer denne opgave.

Vi sælger både møbler til Erhvervsvirksomheder, offentlige kunder, samt privat kunder.

Har du som privat-kunde forsøgt at finde et spisebord i speciel størrelse, er dette noget der falder helt naturligt i vores niche af møbelbranchen. Vi kan tilbyde mange forskellige spændende løsninger, som du måske ikke kan finde i eksempelvis Ilva, Ide Møbler, BoConcept, med mere. Ligeledes har vi også mange forskellige typer spisestole eller barstole i vores store udstilling. Vi véd noget om møbler, så du får den helt rigtige rådgivning. Vil du gå direkte til vores produkter, skal du bare klikke HER !

Og uanset hvad du er interesseret i, er du altid velkommen hos os.

Læs også her, hvad vores kunder siger om os under, Kunden har ordet.