Sitemap

DC Kontormøblers sitemap – Her er en oversigt over vores sider med produkter, showroom, ekspressvarer, information, nyheder, webshop og kontakt. 

DC Kontormøbler – Velkommen til vores hjemmeside. DC Kontormøbler erhvervsindretning giver dig perfekte løsninger til kontormøbler og indretning af kontorer m.m. Vi er specialister i skræddersyet rådgivning tilpasset den enkelte arbejdsplads og tager højde for både funktion og æstetik. 

Produkter

Kvalitetsmøbler er ren fornuft, derfor er vores møbler dansk producerede, så vi støtter den danske møbelindustri og følger Dansk Miljølovgivning. Vores møbler er testet ved Teknologisk Institut for holdbarhed, og derfor er du sikret en skyhøj kvalitet.

Work Zone

Hæve- sænkebord – Vi har stort udvalg af hæve- sænkeborde i mange udformninger, størrelser og materialetyper. Vi kan også rådgive dig om lovgivningen for kontorarbejdspladsen. 

Ergonomiske kontorstole – DC Kontormøbler har et nøje udvalgt sortiment af ergonomiske kontorstole, derfor får du en kontorstol, der passer til dine behov og med de korrekte indstillings muligheder. Med kort leveringstid. 

Skærmvæg, tavle og akustik – Kontakt os, så finder vi skærmvægge, tavler og akustik løsninger tilpasset dit kontor. Der er mange muligheder bl.a. skærme til rumdeling, diskretionsskærme, akustikløsninger til at nedbringe støj etc.

Opbevaring og skranker – Vi er erfarne i at tilpasse en skranke til netop dit formål og din virksomheds designprofil. Måske søger du en ståskranke eller en specialregnet receptionsdisk. Vi tilgodeser alle dine ønsker. 

Mødestole, kantinestole og caféstole – Her finder du stole til ethvert formål. Vi har både enkle, smarte og ergonomiske stole, som er behagelige og komfortable. Se vores lækre udvalg af konferencestole og café- eller kantinestole. 

Mødeborde, kantineborde og caféborde – Hos DC Kontormøbler finder du et bredt udvalg af flotte, stilrene mødeborde, kantineborde og caféborde. Vi hjælper også med din indretningsplan. 

Undervisning – Møbler til forskellige læringsmiljøer, der er specielt velegnet til undervisnings brug. Fortæl os om dit projekt, så skaber vi en indretning, der tager højde for ergonomi, rum og læring. 

Free Zone

Belysning – Den rigtige belysning er meget vigtig for at passe på synet på sigt. Vores kompetente konsulenter hjælper dig gerne med at finde de bedste lyskilder, der skaber stemning og øget koncentration.

Lounge stole – Se vores lounge stole i mange størrelser, farver, materialer og udformninger. Der er noget for enhver smag og behov. De er naturligvis også behagelige og i høj kvalitet.

Lounge borde – Vi forhandler loungeborde i små og store størrelser i mange forskellige designs. Vores professionelle rådgivere sørger for den rette æstetik og atmosfære, som tilpasses efter dine ønsker. 

Sofaer – Hos DC Kontormøbler skræddersyes indretningen ud fra din virksomheds behov. Stort udvalg af sofaer, alt fra 3-personers sofa, sofagruppe, sofabænke, lukket sofaboks, sofa med skærm og mange flere. 

Barstole og højborde – Højborde med barstole er meget populære samlingssteder, bl.a. fordi det skaber en mere uformel og hyggelig stemning, der giver variation i arbejdsdagen. En smart måde at skabe forandring på. 

Telefonbokse og stillekabiner – Vi har et stort og varieret udvalg af telefonbokse og stillekabiner, der opfylder behovet for ro og rum til de små møder eller de vigtige telefon samtaler. Læs mere her. 

Øvrige områder

Plejesektor – Til plejesektoren har vi alt fra den gode hvile-stol til spisestue-møbler, sovebrikse og til møblering af fælleslokalet. Få en komplet indretningsløsning her. Kontakt os, så får vi alt på plads.

Garderobe – Alle virksomheder har behov for en god og smart garderobeløsning. Det er her besøgende får deres første indtryk af jeres virksomhed. Vi har et lækkert udvalg af garderobeinventar og kan også lave specialmål. 

Udendørs møbler – DC Kontormøbler tilbyder udendørs møbler i høj kvalitet, der er vejrbestandige og som kan bruges både til caféer og til udendørs frokostområder. 

Øvrige produkter – Her finder du alt fra planteborde, brochureholder, sorteringsspande, akustisk lamelgardin og meget mere. Vi har alt, du skal bruge til din optimale skræddersyede erhvervsindretning. Kontakt os endelig! 

Klassisk design – Kender du Wegners Ox Chair, Børge Mogensens spanske stol og loungestolen Concorde? Disse designklassikere og mange flere populære og eftertragtede møbler kan du få hos DC Kontormøbler. 

Kontormøbler og tilbehør til hurtig levering – Når vi har kontormøbler på lager, så kan du regne med en lynhurtig leveringstid, da vi som regel afsender inden for 2 hverdage. Se udvalget her.

Kampagner – Hos DC Kontormøbler har vi af og til kampagner med gode tilbud og udsalgsvarer. Her finder de vores aktuelle kampagner. 

Demo salg – Vi et stort udvalg vores demovarer, som vi har haft udstillet i vores showroom. Vi passer rigtig godt på vores møbler, men du kan opleve mindre og ubetydelige ridser. Se vores demo salg. 

Technological Innovation