Balancebrædt til arbejdspladsen

1.040,00 DKK

Balancebrædt til arbejdspladsen. Træd op på vippebrædtet og begynd din træning ved skrivebordet. Undersiden er skridsikker og gummibeklædt, som gør brugen lydløs og sikker. Oversiden er med blødt at stå på, så du også stimulerer balancen helt ned i anklerne. Kernen er i poppeltræ, som er hurtigvoksende og derfor er sammensætningen af disse materialer, samt den gode holdbarhed, en mindre miljøbelastning end mange andre lignende vippe eller balance brædder.

Beskrivelse

Hvis du står op ved dit hæve sænke bord, kan det være en rigtig god ide samtidig at kunne variere naturligt i dine hofter, ben og mindre led ned igennem kroppen. Når du bruger et vippebrædt, eller Balance brædt, bliver du helt naturligt bevæget i det meste af kroppen og det er en meget kontrolleret “træning” der ikke bliver forstyrrende, så du mister koncentrationen ved det du arbejder med. Nogle bruger brædtet hvis de taler meget i telefon, mens de står ved deres skrivebord – på denne måde bruger du din krop på en anden måde, end hvis du sidder eller går rundt i lokalet.

Et vippebrædt eller Balance brædt kan aldrig erstatte motion, eller at du bruger din krop naturligt og alsidigt, men det kan hjælpe til at huske at gøre nogle andre ting, end kroppen er vant til. Det stimulerer samtidig hjernen og de andre sanser, herunder balancenerven.

Du kunne også være interesseret i...