Tilbud

Hæve sænke bord sort 60 x 80 cm.

5.299,00 DKK 4.400,00 DKK

Sort hæve sænke bord i linoleum Bredde 80 x Dybde 60 cm. og med Linak motor = top kvalitet. Bordpladen findes i flere farver, overflader og mål, men der skal du kontakte os for hjælp. ALT er muligt ! (Foto viser muligvis anden størrelse)

Beskrivelse

Et Hæve-Sænkebord i sort linoleum er rart at arbejde ved da overfladen har nemt ved at optage rumtemperaturen omkring dig. Samtidig er overfladen blød, så du ikke behøver skriveunderlag. Mange siger at linoleum er lyddæmpende, men det er nok i marginaler det kan måles. Med en mat skrivebord-overflade, som du netop får med linoleum, slipper du for at din arbejdslampe giver generende genskind i overfladen.

Når det kommer til rengøring af linoleum, skal du bare bruge en hårdt vredet klud, skyllet i rent vand  – ingen rengøringsprodukter. Dernæst tørrer du bordet af med en tør fnugfri klud. Hvis du ønsker at friske linoleum op, eller pleje af linoleum, kan du kontakte os for yderligere råd, eller blot bestille en flaske linoleumspleje her, hvor du også kan se hvordan du vedligeholder linoleum.

Linoleum et flot og stilrent, med et klassisk mat look der passer godt ind i den moderne indretning.

Du kunne også være interesseret i...