Tilbud

Hæve sænke bord sort 80 x 160 cm.

4.999,00 DKK 4.300,00 DKK

Hæve-sænke bord, med overflade sort linoleum Bredde 160 x Dybde 80 cm. med den stabile Linak Deskline motor = bedste kvalitet. Dette bord giver et godt arbejdsmiljø og gør det nemt at lave en flot indretning på arbejdspladsen eller i dit hjem. Bordpladen findes i et væld af overflader, farver og mål, kontakt os for hjælp. ALT er muligt ! (Kontakt os hvis du skal bruge større antal, for bedste pris)

Beskrivelse

Hæve-Sænkebord i flot sort linoleum i den helt rigtige størrelse for et god arbejdsmiljø, til de fleste opgaver. God til at optage rumtemperaturen omkring dig og gør bordet rart at arbejde ved. Overfladen er behagelig blød, så du ikke behøver underlag, når du skriver eller tegner. Linoleum er lyddæmpende, påstår nogle, men det er nok i marginaler det kan måles i virkeligeheden. En mat bord-overflade, som du netop får med linoleum, bevirker at du undgår at eksempelvis din arbejdslampe giver generende genskind i overfladen.

Ved rengøring, skal du bare bruge en hårdt vredet klud, skyllet i rent vand  – ingen rengøringsprodukter. Herefter tørrer du bordet af med en tør klud. Hvis du ønsker at friske overfladen op, eller pleje linoleum, kan du kontakte os for yderligere råd, eller blot bestille en flaske linoleumspleje her, hvor du også kan se hvordan du vedligeholder linoleum.

Linoleum med et flot, stilrent og klassisk mat look, som passer godt ind i den moderne indretning.

Du kunne også være interesseret i...