Tilbud

Hæve sænke bord sort 80 x 180 cm.

4.999,00 DKK 4.600,00 DKK

Hæve-sænke bord L180, i flot sort linoleum. Bredde 180 x Dybde 80 cm. med Linak Deskline motor = kvalitet. Med dette bord er du sikker på at overholde arbejdsmiljøreglerne for 90% af alle medarbejdere i virksomheden. Vi hjælper naturligvis gerne med yderligere rådgivning. Bordpladen findes i mange flere overflader, farver og mål, kontakt os for hjælp. Virkelig ALT er muligt ! (Kontakt os hvis du skal bruge større antal, for bedste pris)

Beskrivelse

Dette bord giver et godt arbejdsmiljø og gør det nemt at lave en flot indretning på arbejdspladsen eller i dit hjem.

Hæve-Sænkebord i det helt rigtige mål og flot sort linoleum, til de fleste opgaver. Bordet er rart at arbejde ved, da overfladen er behagelig blød, så du ikke behøver underlag, når du skriver eller tegner. Linoleum er lyddæmpende, forlyder det nogle gange fra branchen, men det er nok i marginaler det kan måles i virkeligeheden. En mat bord-overflade, som du netop får med denne linoleum, bevirker at du undgår at din bordlampe giver generende genskind i overfladen.

Vores bedste råd omkring rengøring er at du bare bruger en hårdt vredet klud, skyllet i rent vand  – ingen rengøringsprodukter. Herefter tørrer du bordet af med en tør klud. Hvis du ønsker at friske overfladen op, eller pleje linoleum, kan du kontakte os for yderligere råd, eller blot bestille en flaske linoleumspleje her, hvor du også kan se hvordan du vedligeholder linoleum.

Linoleum med et flot, stilrent og klassisk mat look, som passer godt ind i den moderne indretning og overholder de gængse regler for arbejdspladsens indretning, jf. arbejdstilsynet. Vi hjælper gerne med yderligere rådgivning.

Du kunne også være interesseret i...