Kontorstol CO2350

2.719,00 DKK

Ergonomisk kontorstol, håndbygget i Tyskland.

God lændestøtte.

Vip i sæde og ryg.

Justérbar vægtmodstand.

Højde: 42 – 54 cm. (Kan tilpasses alle)

Prøv dén i vores 400 M2 udstilling i Ishøj, dét giver tryghed !  Kontakt

  • Varenummer (SKU): CO 2350112WU
  • Varekategori:

Beskrivelse

Ergonomisk kontorstol med gennemprøvet kvalitetsmekanisme, alt er håndbygget i Tyskland og afprøvet, inden stolen forlader fabrikken.

Hjulene er også i Tysk kvalitet, med bløde baner, så du ikke nødvendigvis behøver stoleunderlag til hårde gulve.

Stolen er standard i sort, som lagervare, men kan produceres i mange farver. Ønsker du en kontorstol i speciel farve eller tekstil, skal du bare kontakte os på til 43521855.

En ergonomisk kontorstol i god Tysk kvalitet, produceret i Nürnberg af prisvindende Steifensand, med flere indstillingsmuligheder. Monteret med slidstærkt stof, samt gummibanehjul som fungerer godt på hårde gulve, samt tæpper med kort luv og naturligvis stoleunderlag. Der er mulighed for at eftermontere armlæn på kontorstolen. Ligeledes er det muligt at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen, ønsker du dette bedes du kontakte os direkte på mail eller tlf. 43521855

Korrekt indstilling af din kontorstol:

OBS: Inden du bestiller vil det være en god ide at måle hvilken højde du sidder i, når du på andre stole kan nå gulvet. Det er højden ca. midt på sædet man regner med. Derudfra skal din kontorstol kunne gå min. 4 cm. længere ned og gerne 5 cm. højere op, så ligger højdejusteringen i det rigtige spænd. Vi kan altid tilpasse stolen til din højde, besøg vores udstilling hvor vi kan hjælpe dig direkte. En alternativ høj eller lav gaspatron til kontorstol, koster i tillæg til stolens pris kr.: 700,- ekskl. moms.

Start altid med højdejustering, dvs. når du kan sidde med flad fod på gulvet, er stolen indstillet i korrekt højde. Regulér herefter højden af ryggen, for korrekt pasform i lænden. Til sidst justeres vægtmodstanden, så stolen vipper i den ønskede modstand.

Stolens ryg kan justeres op/ned. Sædemekanismen er asymmetrisk i vippeforholdet mellem sæde og ryg. Du har mulighed for at låse vippet i forskellige positioner. Ligeledes kan stolens vip reguleres i forhold til din vægt, så du kan få netop den modstand du har brug for.

Der er mulighed for at afprøve kontorstolen i vores udstilling, samt få hjælp til indstillingen af stolen, inden du beslutter dig.