Kontorstol CO2350

3.995,00 DKK

Ergonomisk kontorstol med gennemprøvet kvalitetsmekanisme.

Stolen har sædedybde-regulering, ryg op/ned. Asymmetrisk vippeforhold mellem sæde og ryg, når stolen vippefunktion anvendes, samt mulighed for at låse i forskellige positioner. Ligeledes kan stolens vip reguleres i forhold til din vægt, så du kan få netop den modstand du har brug for.

Hjulene er også i Tysk kvalitet, med bløde baner som betyder du ikke nødvendigvis behøver stoleunderlag ved brug på hårde gulve.

Som en sidste bonus ved at handle kontorstol hos DC Kontormøbler, kan du komme til vores udstilling og afprøve stolen, samt få hjælp til korrekt indstilling af din kontorstol, inden du bestiller. Dét giver tryghed for det rigtige valg.

Beskrivelse

En ergonomisk kontorstol i god Tysk kvalitet, produceret i Nürnberg af prisvindende Steifensand, med flere indstillingsmuligheder. Monteret med slidstærkt stof, samt gummibanehjul som fungerer godt på hårde gulve, samt tæpper med meget kort luv og naturligvis stoleunderlag.Der er mulighed for at eftermontere armlæn på kontorstolen.Ligeledes er det muligt at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen, ønsker du dette bedes du kontakte os direkte på mail eller tlf.Der er mulighed for at afprøve kontorstolen i vores udstilling, samt få hjælp til indstillingen af stolen, inden du beslutter dig.