Kontorstol CO2350

2.719,00 DKK

Ergonomisk kontorstol, håndbygget i Tyskland.

God lændestøtte.

Vip i sæde og ryg.

Justérbar vægtmodstand.

Højde: 42 – 54 cm. (Kan tilpasses alle)

Prøv dén i vores 400 M2 udstilling i Ishøj, dét giver tryghed! Kontakt os i dag og hør mere

Beskrivelse

Ergonomisk kontorstol med gennemprøvet kvalitetsmekanisme, alt er håndbygget i Tyskland og afprøvet, inden stolen forlader fabrikken.

Hjulene er også i Tysk kvalitet, med bløde baner, så du ikke nødvendigvis behøver stoleunderlag til hårde gulve.

Stolen er standard i sort, som lagervare, men kan produceres i mange farver. Ønsker du en kontorstol i speciel farve eller tekstil, skal du bare kontakte os.

En ergonomisk kontorstol i god Tysk kvalitet, produceret i Nürnberg af prisvindende Steifensand, med flere indstillingsmuligheder. Monteret med slidstærkt stof, samt gummibanehjul som fungerer godt på hårde gulve, samt tæpper med kort luv og naturligvis stoleunderlag. Der er mulighed for at eftermontere armlæn på kontorstolen. Ligeledes er det muligt at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen, ønsker du dette bedes du kontakte os direkte:

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@dc-kontormobler.dk

Korrekt indstilling af din kontorstol:

OBS: Inden du bestiller vil det være en god ide at måle hvilken højde du sidder i, når du på andre stole kan nå gulvet. Det er højden ca. midt på sædet man regner med. Derudfra skal din kontorstol kunne gå min. 4 cm. længere ned og gerne 5 cm. højere op, så ligger højdejusteringen i det rigtige spænd. Vi kan altid tilpasse stolen til din højde, besøg vores udstilling hvor vi kan hjælpe dig direkte. En alternativ høj eller lav gaspatron til kontorstol, koster i tillæg til stolens pris kr.: 700,- ekskl. moms.

Læs mere om indstilling af kontorstole eller besøg os i vores udstilling – her kan du afprøve kontorstolen og få hjælp til indstillingen.