Kontorstol Eserio 2440

2.675,00 DKK

Billig Ergonomisk kontorstol

Lændestøtten justeres nemt og netryggen følger din krops form.

Vip i sæde og ryg.

Justérbar vægtmodstand.

Højde: 42 – 54 cm. (Kan tilpasses alle)

Prøv dén i vores 400 M2 udstilling i Ishøj, dét giver tryghed !  Kontakt

Beskrivelse

Billig ergonomisk kontorstol med enkel mekanisme. En meget let stol, der er nem at flytte rundt på.

Hjulene er med bløde baner, så du ikke nødvendigvis behøver stoleunderlag til hårde gulve.

Stolen er standard i sort stel med sort netryg som lagervare.

En billig ergonomisk kontorstol fra tyske Steifensand, med flere indstillingsmuligheder. Monteret med slidstærkt stof, samt behagelig netryg. Der er mulighed for at eftermontere armlæn på kontorstolen. Ligeledes er det muligt at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen, ønsker du dette bedes du kontakte os direkte på mail eller tlf. 43521855

Korrekt indstilling af din kontorstol:

OBS: Inden du bestiller vil det være en god ide at måle hvilken højde du sidder i, når du på andre stole kan nå gulvet. Det er højden ca. midt på sædet man regner med. Derudfra skal din kontorstol kunne gå min. 4 cm. længere ned og gerne 5 cm. højere op, så ligger højdejusteringen i det rigtige spænd. Vi kan altid tilpasse stolen til din højde, besøg vores udstilling hvor vi kan hjælpe dig direkte. En alternativ høj eller lav gaspatron til kontorstol, koster i tillæg til stolens pris kr.: 700,- ekskl. moms.

Start altid med højdejustering, dvs. når du kan sidde med flad fod på gulvet, er stolen indstillet i korrekt højde. Ryggen tilpasser sig til din ryg, i det fleksible net. Til sidst justeres vægtmodstanden, så stolen vipper i den ønskede modstand.

Stolens ryg kan justeres op/ned. Sædemekanismen er asymmetrisk i vippeforholdet mellem sæde og ryg. Du har mulighed for at låse vippet i forskellige positioner. Ligeledes kan stolens vip reguleres i forhold til din vægt, så du kan få netop den modstand du har brug for.

Der er mulighed for at afprøve kontorstolen i vores udstilling, samt få hjælp til indstillingen af stolen, inden du beslutter dig.

Stolen findes også i lys grå, herunder kan du se nærmere på denne gode ergonomiske kontorstol med netryg og armlæn.

Kontorstol Steifensand Eserio Lys ER244P