Billede af Bølgeformet loftspanel med lyddæmpende effekt. Inspireret af bølgeblik. Presset vinyl polstret med filt i mange farver. Stort udvalg.

Bølgeformet loftspanel

*Fra kr. 5999,-
DKK (ekskl. Moms)

Bølgeformet loftspanel til dæmpning af støj. Panelet matcher de bølgeformede vægpaneler, som kan ses her. Panelet fås også med indbygget LED lys.

*Priseksemplet gælder for et panel med wiresæt og med  standard beklædning.

© DC-KontormøblerBølgeformet loftspanel

  • 160 x 120,7 cm
  • Indbygget LED lys
  • Lysdæmper kid

Det enkle design

Bølgeformet loftspanel er inspireret af bølgeblik, som det anvendes som bygningsbeklædning på islandske huse. Et enkelt, men alligevel elegant design.

Panelet er lydabsorberende, og det skaber et behageligt arbejds miljø. Det fås i rigtig mange farver.

Panelet leveres med et justerbart wire sæt til ophængning. Desuden kan man tilkøbe indbygget lys og lysdæmpersæt.

For et bedre arbejdsmiljø

Det bølgeformede panel, Scala fra Abstracta, består af en kerne af presset vinyl polstret med filt. Det giver en lydabsorberende effekt, som forstærkes af det bølgende design.
I betonbyggeri, specielt med tomme, malede betonvægge, vil der danne sig ekko, når lyde rammer væggene. Det kan være meget ubehageligt at arbejde i, da alle lyde blander sig og resonerer som støj. Ved at anbringe bløde materialer på vægge og i loft vil man kunne fjerne en del af resonansen. Man kan også sende lydene i andre retninger, hvor de dør ud. Dette gøres ved at anvende produkter med former, som for eksempel disse bølgeformede. Paneler i loftet vil afhjælpe problemet en del, men mange gange skal der mere til.

Hvorfor ikke også se på vores bølgeformede vægpaneler, gulvskærme og bordskærme?

Kontakt os for en nærmere dialog om dine behov:

I vores showroom i Ishøj kan vi vise dig mange flere eksempler på akustiske produkter, og vi glæder os til at vejlede dig, så du opnår den bedste løsning i et støjfyldt lokale.

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@dc-kontormobler.dk

ID
10432145540