Kvalitets kontormøbler og professionel vejledning

DC Kontormøbler har et åbent showroom med masser af kontormøbler, hvor du er velkommen til at kigge forbi. Her kan du se en stor variation af kvalitets kontormøbler, både som udstilling og vores daglige indretning. Vi er ikke blot endnu en webshop, uden dybde i rådgivningen.

DC Kontormøbler går mod strømmen og satser på at du gerne vil se møblerne, inden du bestiller nyt inventar til din virksomhed, eller nye møbler til hjemmekontor. Det har vores faste kunder været glade for siden 1989, hvor de første møbler blev udstillet.

Derfor prioriterer vi stadig at have fagligt dygtigt personale i vores udstilling, så du kan få rådgivning omkring indretningsløsninger, mens du samtidig kan se en masse forskellige kontorstole, mødestole, loungemøbler og eksempler på garderobeløsninger med videre. Kort sagt, der er stort set ikke den møbel-type du ikke vil kunne finde i vores showroom.

I vores showroom viser vi mange forskellige opstillinger, som samtidig giver dig mulighed for at afprøve dine nye møbler, hvor du måske endda vil opdage at det du så på vores hjemmeside, slet ikke er den rigtige møbelløsning for dig.

Kig forbi vores showroom – åbent alle hverdage

Vores åbningstider er mandag til torsdag, 08:30 – 16:00 og fredag 08:30 – 14:30.

Selv special-inventar kan vi få en snak omkring, da vi har mange forskellige materiale-prøver og ud fra de udstillede kontormøbler, kan forklare dig hvordan den endelige special-indretning kan komme til at se ud.

Vi viser eksempler på komplette skrivebordsopstillinger, med alle typer reoler og skabe du kan forestille dig. Hvis ikke vi lige har det helt rette skab, eller reol udstillet – kan vi igen ud fra de opbevaringsløsninger vi viser, forklare dig hvad du skal overveje eller forholde dig til, så du kan føle dig tryg til at vælge netop din inventarløsning.

Netop kontorstole er svært at finde et reelt alsidigt udvalg af, hvis du gerne vil prøve en kontorstol i København. Vi har altid omkring 20 forskellige kontorstole udstillet. Den billigste stol fra os, starter normalt fra ca. 1500,- og opefter, + moms. Besøg vores kontormøbelbutik, hvor du som oftest også kan få din nye kontorstol med under armen – det er nemt!

Leder du efter møbler produceret i specialmål? Det tilbyder vi som nogle af de få i Danmark. Læs mere om mulighederned for møbler på specialmål her.