400 M2 showroom – tæt på København

Hvis du ikke vil køre forgæves, så kontakt os for en nærmere aftale. Vi viser rigtig meget, men vi kan ikke have alt i udstillingen. Du er så også sikker på, at vi har en konsulent hjemme til at hjælpe dig.

Ring til os for en uforpligtende snak og professionel rådgivning: +45 43 52 18 55

Kvalitets kontormøbler og professionel vejledning

DC Kontormøbler har et åbent showroom med masser af kontormøbler, hvor du er velkommen til at kigge forbi. Her kan du se en stor variation af kvalitets kontormøbler, både som udstilling og i vores daglige indretning.

Vi er både fysisk og digitalt til stede med dybdegående rådgivning

DC Kontormøbler går mod strømmen og satser på, at du gerne vil se møblerne, inden du bestiller nyt inventar til din virksomhed, eller nye møbler til hjemmekontor. Det har vores faste kunder været glade for siden 1989, hvor de første møbler blev udstillet i vores showroom.

Derfor prioriterer vi stadig at have fagligt dygtigt personale i vores møbeludstilling, så du kan få rådgivning omkring indretningsløsninger, mens du samtidig kan se en masse forskellige kontorstole, mødestole, loungemøbler og eksempler på garderobeløsninger med videre. Kort sagt, der er stort set ikke den møbel-type du ikke vil kunne finde i vores møbeludstilling. Ring og bestil tid til et besøg, så har vi fagmanden klar.

I vores showroom viser vi mange forskellige opstillinger, som samtidig giver dig mulighed for at afprøve dine nye møbler, hvor du måske endda vil opdage, at det, du så på vores hjemmeside, slet ikke er den rigtige møbelløsning for dig.

Showroom Møbeludstilling Dc Kontormøbler

Kig forbi vores showroom – åbent alle hverdage

Selv special-inventar kan vi få en snak omkring, da vi har mange forskellige materiale-prøver. Desuden kan vi, ud fra de udstillede kontormøbler, forklare dig hvordan den endelige special-indretning kan komme til at se ud.

Vi viser, i vores showroom, eksempler på komplette skrivebordsopstillinger med alle typer reoler og skabe, du kan forestille dig. Hvis ikke vi lige har det helt rette skab eller reol udstillet, så kan vi igen – ud fra de opbevaringsløsninger, vi viser – forklare dig hvad du skal overveje eller forholde dig til, så du kan føle dig tryg ved at vælge netop din inventarløsning.

Netop kontorstole er svært at finde et reelt alsidigt udvalg af, hvis du gerne vil prøve en kontorstol i København. Vi har altid omkring 20 forskellige kontorstole udstillet, og vi har stole i alle prislejer.

Besøg vores kontormøbelbutik, hvor du som oftest også kan få din nye kontorstol med under armen – det er nemt! Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores webshop.

Leder du efter møbler produceret i specialmål? Det tilbyder vi som nogle af de få i Danmark. Læs mere om mulighederne for møbler på specialmål her.

© DC KontormøblerShowroom

Technological Innovation