Billede af Vægmonteret bænk til ophæng på væggen, med/uden ryglæn. Til venteværelser og receptioner. Bruger kun lidt plads, flere farver, 4 længder.

Vægmonteret bænk

*Fra kr. 7399,- inkl. beslag
DKK (ekskl. Moms)

Vægmonteret bænk i elegant design, som bruger mindre plads. Bænken monteres på væggen, og den giver mulighed for bedre at udnytte et hjørne. Bænken fås med eller uden ryglæn.

*Priseksemplet gælder for et 100 x 53 cm sæde med ryglæn og 2 ophængs beslag.

Vi anbefaler opsætning på en beton væg eller en murstens væg.

© DC-KontormøblerVægmonteret bænk

  • 140 x 53 cm
  • 100 x 53 cm
  • 110 x 53 cm
  • 120 x 53 cm
  • 130 x 53 cm
  • Belastning op til 300 kg med to ophængsbeslag
  • MDF træ
  • Ekstra ophængs beslag

Vi anbefaler min. 2 beslag pr. 140 cm, og en max. belastning på 150 kg pr. 2 beslag

Udnyt pladsen

Vægmonteret bænk er ideel til områder med lidt plads. Bænken fylder ikke meget, men den er funktionel og elegant. Samtidig er der luft omkring, så selv et lille område ikke virker overfyldt, men åbner op. Den enkle udformning gør, at man kan anbringe sæderne omkring et hjørne, og derved give mere plads.

Man kan kombinere bænken i forskellige længder – den fås i fire længder – og man kan kombinere med og uden ryglæn. Det frie ophæng gør det nemmere at rengøre under og omkring bænken. Højden kan man selv bestemme, men standard vil være en sædehøjde på 48 cm og for ryggen 78 cm målt til top.

Den vægmonterede bænk er velegnet til venteværelser, receptioner og andre offentlige rum. Bænken kan suppleres med den module sofa, som kan kombineres på utallige måder.

Det praktiske

Den væghængte bænk fås med eller uden ryglæn. Det anbefales, at man bruger to ophæng for hver 140 cm. Bænken tåler en belastning på op til 300 kg med to beslag.

Bænken er fremstillet af MDF træ. Polstringen fås i mange kvaliteter og farver.

Materialerne kan ikke genanvendes, men bortskaffes på forbrændings anlæg.

Kontakt os for en nærmere dialog om dine behov:

Vi har løsningerne til dine lokaler, og vi tilbyder at samle og opsætte produkterne. I vores showroom i Ishøj kan du se et stort udvalg af, hvad vi kan tilbyde, og vi står klar med råd og vejledning.

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@dc-kontormobler.dk

ID
1153214570331