Levering, montering og fragtpriser

Vi leverer og monterer

Når du samarbejder med DC Kontormøbler A/S, er det naturligt for os at løse hele opgaven, fra du bestiller, til du eller dine kollegaer kan tage møblerne i brug – uden du behøver at foretage dig andet, end at tage telefonen, når vores logistik kontakter dig omkring endelig leveringsaftale.

En typisk proces starter med en ordrebekræftelse til dig, indenfor 24 timer fra din ordreafgivelse, hvor du kan se den forventede leveringstid. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går langt for at hjælpe den enkelte. Læs vores referencer her.

Montering

Montage er, som udgangspunkt, inkluderet i prisen. Har vi aftalt noget andet (eks. vægmontering), vil det altid fremgå tydeligt af tilbuddet.
Montage udføres af vores egne montører og fra egne biler. 80% monteres på eget værksted før levering, dette sikrer et minimum af fejl ved levering.

Der skal blot være ryddet når vi kommer med møblerne, så klarer vi resten. Vi bortskaffer også emballagen, miljørigtig naturligvis.

Lagervarer

For de hæve sænke borde eller kontorstole, vi har på lager i København, vil vi i nogle tilfælde kunne tilbyde hurtig levering, nogle gange fra dag til dag. I disse situationer har vi glæde af at have vores egne montører, varebiler og lager, så vi kan være fleksible om at løse dit akutte møbel behov. Vi kan også, i andre situationer, aftale, at du kan hente varerne på vores lager i Ishøj, tæt på motorvejsnettet i København. Kig gerne forbi, og se vores flotte showroom, vi er her alle hverdage i åbningstiden.

Bestillingsvarer eller special-inventar

Er dine nye kontormøbler ikke på vores lager i København, skal vi hjemtage fra fabrik. Samtidig kan din nye indretningsløsning indeholde flere forskellige detaljer, som kan variere i produktionstid.

Derfor arbejder vi løbende på at holde os ajour på kapaciteten i produktions flowet. Når vi sender en intern bestilling igennem vores system, er det stadig vigtigt for dig at kunne følge med i status, i forhold til din egen planlægning. Og igen modtager du indenfor 24 timer fra din ordreafgivelse en bekræftelse, hvor du kan se, at vi bekræfter de møbler vi har aftalt, samt den leveringstid vi forventer.

Dernæst modtager vi typisk en intern bekræftelse fra produktionen, hvorefter vi evt. kan korrigere leveringstiden i forhold til den oprindeligt anslåede.

Hvad koster det?

Vælger du at få dine varer leveret og monteret på stedet, kan vi ofte tilbyde en fast takst i Storkøbenhavn, men det afhænger af flere ting: Tilgængelighed, parkering mm. Kontakt os og få et tilbud på levering og montering. Vi leverer over hele landet, til konkurrencedygtige priser, og du vil opleve, at vores møbler og montører er af høj kvalitet. Når du har oplevet vores måde at håndtere dine varer på, er det slut med at købe billige kontormøbler for dyrt på en webshop. Når først du har prøvet at købe møblerne hos DC Kontormøbler A/S, fortryder du ikke dit valg.

Så tøv ikke med at spørge os om den bedste håndtering af dine nye kontormøbler, køb løsningen hos DC Kontormøbler A/S og få en god og tryg oplevelse.

Technological Innovation