Billede af Soundsticks, en utrolig flot måde at opsætte lydabsorbenter på. Serien består af stænger i fire farveskalaer med lige eller buede ophæng.

Soundsticks

*Fra kr. 8199,- pr. sæt
DKK (ekskl. Moms)

Soundsticks er en utrolig flot måde at opsætte lyd-absorbenter på. Serien består af stænger, 124 cm lange, som hænges ned fra loftet. De fås i fire farveskalaer, og du har mulighed for at skabe dit helt eget design, både ved opsætningen, og ved farve sammensætningen. Soundsticks består af en kerne af rest materialer fra møbel fremstilling, polstret med tekstil rester i en af fire farveskalaer.

*Priseksemplet gælder for 1 sæt á 8 stk. Soundsticks i valgfri farveskala, inkl. wiresæt til ophængning.

© DC-KontormøblerSoundsticks

  • Højde: 124 cm
  • Diameter: Ø9,5 cm
  • Vægt: 7,2 kg stk.
  • Lydabsorberende kerne af tekstil rester og genbrugs PET
  • Cylindrenes ender er lukket med kapsler af genbrugt aluminium
  • Farveskalaer: Rød, blå, grøn og grå
  • Wiresæt til ophængning medfølger
  • Lige ophængs skinne 150 cm
  • Buet ophængs skinne R184,6 cm og længde 262,3 cm
  • Polstring: Stofrester fra polstrings industrien, formet som et rør
  • Enderne er lukket af genbrugs aluminium
  • Fyld af granulat fra genbrugs plastik flasker samt tekstil rester

Den elegante støjdæmper

Soundsticks er ikke blot en lydabsorberende løsning; de er også en imponerende dekorativ tilføjelse til ethvert rum. Uanset om det er i receptionen, aulaen eller slagslokalet, vil disse stilfulde cylindre straks fange opmærksomheden og tilføje et unikt præg af æstetik.

En af de mest tiltalende træk ved Soundsticks er deres bæredygtighed. Fremstillet af genbrugsmaterialer, herunder rester af polstring, repræsenterer de en bevidst indsats for at reducere miljøpåvirkningen. Denne miljøvenlige tilgang betyder dog også, at deres farver ikke kan vælges individuelt. I stedet sælges sæt af 8 cylindre efter en farveskala, der omfatter blå, grøn, rød og grå.

Hvert sæt kommer komplet med ophængsbeslag og wirer, der gør det nemt at montere dem i det ønskede arrangement. For dem, der ønsker ekstra fleksibilitet, er der også mulighed for at tilkøbe bøjede beslag, hvilket åbner op for endnu flere muligheder for kreativ placering. Disse beslag kan kombineres på forskellige måder, så rørene kan ophænges i den formation, der passer bedst til rummets layout og design.

Soundsticks kan anvendes på utallige måder, fra at fungere som rumdelere til simpelthen at tilføje en smule flair og personlighed til kontoret, receptionen, trappeopgangen eller lobbyen. Deres alsidighed kombineret med deres æstetiske appel gør dem til en dekorativ del af ethvert moderne rum.

Kontakt os for en nærmere dialog om dine behov:

Vi er klar til at hjælpe dig frem til det bedste resultat, når du skal indrette dine lokaler. Book eventuelt en tid til et besøg i vores showroom i Ishøj, så er du sikker på, vi har en erfaren konsulent hjemme til at tage imod dig.

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@dc-kontormobler.dk

ID
13532145865