Møbler på specialmål til private og virksomheder

DC Kontormøbler A/S leverer dit nye specialinventar.

Skal du have en specialbygget receptionsskranke, er vi den samarbejdspartner du skal have fat i og det er uanset opgavens omfang.
Det kan virke ligetil for mange, som ikke kender til fremstilling af inventar på mål, at få lavet en reol i speciel dybde og højde, eller en skranke tilpasset til rummet. Kig evt. forbi vores showroom i Ishøj hvor vi står klar til at hjælpe dig. Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis du ønsker besøg af én af vores dygtige konsulenter. Vi kører gratis og uforpligtende ud og giver et bud på en skræddersyet løsning til netop dit behov.

Erfaring med inventar på specialmål.

Men den rette sparring og tekniske løsningsbeskrivelse, kræver mere end man skulle tro…
Vi kan vurdere opgaven konstruktivt og tidligt i fasen, så fejl undgås og opstillingen af dit nye ”custom møbel” bliver til netop den helt rigtige møbeloplevelse. Vores kunders tilfredshed er vores succes, læs et par positive anbefalinger fra tidligere kunder.

Vi har øje for processen

Og det er alt fra kunde / slutbruger, arkitekt og den enkelte maskine, der skal producere emnet.
Mange opgaver klarer vi internt og ellers bruger vi vores store netværk, for at kunne udnytte de enkelte maskiner og spidskompetencer bedst muligt – til glæde for vores kunder og det endelige resultat. Danmark har nærmest uanede muligheder for at fremstille netop dit specialmøbel, vi kan sagtens konkurrere med billig udenlandsk specialinventar, da du undgår udfordringer i kommunikation, dyr transport og lange ventetider ved de fejl der ofte opstår undervejs. Samtidig har vi som møbelleverandør med en lang historie og mange faste kunder, en hel klar interesse i at du bliver så tilfreds som muligt, med dine nye møbler på mål.

Eksempel på en opgave

Det kan være et mødebord på mål, som du gerne vil have tilpasset rummet optimalt, så både rumoplevelsen og mødefunktionen afvikles så godt som muligt. Det kræver igen at vi kan rådgive dig om hvilken type stel, samlinger og overflader du skal bruge, for at få netop den ønskede specialudformede bordplade til at leve op til dine krav – hele vejen.

DC Kontormøbler A/S løser specialopgaven.

Alle møbler klargøres som udgangspunkt på vores værksted og den sidste finish gennemgås.
Vores fejlprocent er under 2% og vi arbejder konsekvent med vores processer, samt med at holde løbende kontakt til de bedste underleverandører. Læs her mere her om vores profil og faglige balast for at kunne tilbyde den kompetente service som vi har gjort i mere end 3 årtier.

© DC KontormøblerMøbler på specialmål til private og virksomheder

Technological Innovation