Billede af Spisebordsstol In Between er en dansk designet stol fra &Tradition. Fås med/uden polstring, og den fås i oliebehandlet eller sortlakeret eg.

Spisebordsstol In Between

*Fra kr. 2599,-
DKK (ekskl. Moms)

Spisebordsstol In Between er en dansk designet stol fra &Tradition i et spændende design. Stolen fås med eller uden polstring, og den fås i oliebehandlet eg eller sortlakeret eg. Stolens sæde buer blødt på forkanten.

*Priseksemplet gælder for en stol i standard eg, uden polstring.

© DC-KontormøblerSpisebordsstol In Between

  • B58 x D54 x H97 cm
  • Siddehøjde: 43,5 cm
  • Solid eg og formpresset ege finer
  • Træ behandling: Olieret, røget olieret eller sort lakeret
  • Glidesøm i filt, som standard
  • Fås i valnød
  • Polstring i mange farver, også i læder
  • Stolen her er certificeret med både FSC og EcoLabel.

FSC mærket EcoLabel

Flot dansk design

Spisebordsstol In Between er i et let og åbent design, men den har alligevel god støtte i både ryg og sider. Sædet buer let fremad fortil, så det ikke presser mod låret, og armlænet giver en rigtig god støtte.

Stolen fås i klar lakeret eller sort lakeret eg. Ben og armlæn er drejet i solidt træ, mens sæde og sider er udført i formpresset finer. Stolen har en fantastisk god sidde komfort, som kan øges yderligere ved at få sædet polstret. Det kan være i flere typer tekstiler, eller det kan være kunstlæder.

Denne stol egner sig godt til spisebordet, men den høje komfort gør den også velegnet til venteværelser og mødelokaler. Modellen fås også i en barstol, som kan ses her.

Stolen er  inspireret af de skandinaviske møbel traditioner for håndværk og design.

Kontakt os for en nærmere dialog om dine behov:

Vi er klar til at hjælpe dig frem til det bedste resultat, når du skal indrette dine lokaler. Book eventuelt en tid til et besøg i vores showroom i Ishøj, så er du sikker på, vi har en erfaren konsulent hjemme til at tage imod dig.

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@dc-kontormobler.dk

ID
45732145001