Billede af Belt loftslampe, en anderledes pendel, som skiller sig ud. Består af læderstropper og aluminiums armatur. En elegant lame, der vækker opsigt.

Belt loftslampe

*Fra kr. 26299,-
DKK (ekskl. Moms)

Belt loftslampe, som skiller sig ud, får du med denne lampe Den består af læder stropper til ophæng, til strøm tilslutning, og til selve armaturet. En elegant lame, der vækker opsigt.

*Priseksemplet gælder for en lampe 200 cm med tilslutnings bælte og ophængs stropper i natur læder. Lyskilde medfølger (kan ikke udskiftes).

© DC-KontormøblerBelt loftslampe

  • Mål: H150 cm / L200 cm
  • Vægt: 5 kg
  • Længde af stropper: 300, 200, 150 og 100 cm
  • Materialer: Aluminium og ægte læder
  • Farver: Grøn eller natur læder
  • Lyskilde: Top LED 55W 2020lm – 4000lm / 2700K CRI95 dæmper
  • Flere kan klikkes sammen i skjult samling
  • Fås i sort læder

En livrem, der lyser op

Banebrydende Loftslampe: Elegant Design og Funktionel Innovation

Belt loftslampe opfylder ikke kun en praktisk funktion, den tjener også som et kunstværk i ethvert rum. Den tiltrækker ikke kun opmærksomhed, men tilføjer også et dekorativt produkt til ethvert miljø, lige fra lobbyer og lounger til kantiner og arbejdsborde.

Central for denne lampe er dens unikke design, der kombinerer æstetik og funktionalitet på en enestående måde. Lampens lange LED-armatur, omgivet af en smuk læderrem, udgør kernen i dens visuelle appel. Denne kombination af materialer skaber en slående kontrast og tilføjer et strejf af luksus til ethvert rum. Ved hjælp af læderstropper, der ligner bæltespænder, hænges lampen elegant op, hvilket tilføjer et strejf af karakter og stil til dens samlede udseende.

Lampen fås i to forskellige længder, og flere lamper kan nemt klikkes sammen for at skabe en sammenhængende og ensartet belysning, hvor samlingen er fuldstændig usynlig. Dette gør det muligt for brugere at tilpasse belysningen efter deres specifikke krav og præferencer.

Når det kommer til belysningseffekt, skuffer Belt loftslampen bestemt ikke. Lyset strømmer elegant ud fra underkanten af læderbæltet, hvilket skaber en blød og indbydende glød, der spreder sig  gennem rummet. Denne unikke lyseffekt tilføjer dybde og karakter til ethvert rum og gør denne lampe til et samtaleemne.

Endelig er det værd at bemærke den intuitive installationsproces, der er indarbejdet i lampens design. To ophængsstropper og en kabelskjulerstrop, der tilsluttes strøm via en særlig sokkel i loftet eller på væggen, sikrer en nem og problemfri installation, der sparer tid og besvær.

Kontakt os for en nærmere dialog om dine behov:

Vi er klar til at hjælpe dig frem til det bedste resultat, når du skal indrette dine lokaler. Vi tilbyder en uforpligtende vejledning, og vi har mange års erfaring med indretning af offentlige lokaler.

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@dc-kontormobler.dk

 

ID
30632145530